Kuva: Chikako Harada, kuvan koru AM 1 - AINA / Ag - 04 Pitkä kaulakoru

 

Arkimuoto halusi ilahduttaa heti ensimmäisenä jouluna Aina-korumallistosta kiinnostunutta yleisöään, ja arpoi joululahjaksi sormuksen. Samalla tiedusteltiin yleisön suosikkikorua uudesta mallistosta. 

Arvonta on ratkennut ja kysely on valmis. Arkimuoto kiittää lämpimästi kaikkia osallistujia.

Arpaonni suosi Johannaa Sipoosta:

"Tämä oli aivan ihana yllätys ja sattui juuri sellaiseen hetkeen, että ilahdutti ja piristi kovasti," onnittelupuhelun myötä tavoitettu Johanna kertoo.

Johanna löysi Arkimuodon sosiaalisessa mediassa. Arvontaan ja kyselyyn osallistumisen myötä hän halusi tutustua yritykseen tarkemminkin.

"Kävin katsomassa yrityksen nettisivuja, ja huomasin sieltä, että toiminnan takana on ihana ajatus, jossa käytännöllisyys ja käyttömukavuus yhdistyvät kauneuteen."

Johanna huomasi myös, että Arkimuoto viimeistelee korut Fiskarsissa, jossa on hänen mielestään paljon upeita yrityksiä.

"Arvostan käsityöläisyyttä, sekä sitä, että tuotteet tehdään alusta alkaen harkiten. Se tuo paljon lisäarvoa yritykselle ja tuotteille, että niiden takana on tarina ja syvällisempi ajatus. Se antaa yhden syyn lisää, miksi päätyä tuotteeseen, ja varmasti puhuttelee muitakin kuin minua."

Johanna tutustui Aina-korumalliston koruihin, joissa hän ihailee erityisesti korujen muotoilua. Korujen materiaalina on kierrätetty hopea, joka on Johannalle erityisesti mieleen. 

Johanna uskoo, että hänelle jouluksi lähetettävä sormus tulee olemaan hänelle hyvin mieluisa. Suosikkikorukseen hän äänesti malliston pitkät korvakorut ja on kiinnostunut myös rannekorusta.
"Käytän koruja vaihtelevasti aina rintaneuloista lähtien. Valitsen ylleni korut fiiliksen mukaan. Joskus haluan valita korun siihen liittyvän muiston mukaan ja joskus valitsen korun siihen liittyvän tunteen vuoksi, jonka haluan siirtää korun kautta siihen päivään."

Arkimuodon Aina-sormuksen Johanna antaa joululahjaksi itselleen.
Arkimuoto Aina-korumallisto, jonka koruja mallin yllä. Kuva Liisa Valonen


Aina-korumalliston uusimmat kuvat on ottanut Liisa Valonen ja
mallina säteili Edith.


Arvonnan yhteydessä tehdyssä kyselyssä kaikilla Aina-korumalliston hopeakoruilla oli ihailijoita.

Tällä kertaa eniten ääniä sai AM 1 - AINA / Ag - 04 Pitkä kaulakoru. Muodoltaan puhdas riipus on kuin amuletti, ja koru liikkuu sulavasti kantajansa mukana. Ketju on useimmille sopivan mittainen, eikä siinä ole lukkoa, joka estäisi ketjun liikettä. Toiseksi suosituimmaksi tässä kyselyssä AM 1 - AINA / Ag - 06 Rannekoru ja kolmanneksi AM 1 - AINA / Ag - 02 Pitkät korvakorut.

Arkimuoto Aina-rannekoru kuva Chikako Harada

 

Kuva: Chikako Harada
Aina-rannekoru oli kyselyssä monen suosikkikoru.

 


Tutustu koko Aina-korumallistoon

 

Jaa somessa