Kuva: Liisa Valonen,
kuvan korut AM 1 - AINA / Ag - 07 Sormus 2-palloa ja
AM 1 - AINA / Ag - 03 Sormus palloArkimuoto on taideteollinen perheyritys, joka tuottaa piensarjoina valmistettuja käyttöesineitä, uniikkikappaleita ja taidetta. Aina-korumalliston seitsemän hopeakorua valmistetaan Suomessa artesaanien toimesta, ja jokainen koru viimeistellään käsin Fiskarissa. Aina-korut valmistetaan pääosin tilauksesta, ja ne voidaan räätälöidä käyttäjälleen. 

Jouluksi Aina-malliston koruja on kuitenkin valmistettu pieni erä varastoon.

Varastossa olevat korut ennättävät ilahduttamaan jouluksi, kun koru tilataan Arkimuodon verkkokaupasta viimeistään 21. joulukuuta aamupäivällä. Posti lupaa 21.12.2021 mennessä lähetetyille paketeille toimituksen jouluaatoksi. 

Jos haluamasi koru on loppunut varastosta tai haluat räätälöidyn tuotteen vaikkapa kaiverruksella, lähetämme lahjan saajalle kauniin kortin jouluaatoksi, jossa kerrotaan, että hänelle lahjaksi ostettua korua on alettu tekemään häntä varten Arkimuodon kultasepän pajalla. Näillekin tilauksille viimeinen tilauspäivä on 21. joulukuuta. Tilaustuotteiden tämän hetkinen valmistumisaika on noin kaksi viikkoa tilauksesta.

Kaikilla kotimaan joulutilauksilla on 21.12.2021 saakka maksuton toimitus. Jos tilaat korun ulkomaille tai haluat tuotteellesi räätälöintiä, kuten kaiverruksen, olethan yhteydessä (viesti@arkimuoto.fi).

Mikäli olet liikkeellä viime hetkellä, ja tilaat tuotteen 21.12.2021 jälkeen, voimme toimittaa lahjan saajalle lahjakortin sähköisesti.

Arkimuoto Aina-koru hopea korvakorut lyhyt korvis

Kuva: Chikako Harada,
kuvan korvakorut AM1 -  AINA / Ag - 05 Lyhyet korvakorut

 

Hankitpa Aina-korua itsellesi tai lahjaksi, korun ostaminen on riskitöntä. Korun voi maksaa verkkokaupassa yleisimmillä ja turvallisilla maksuvaihtoehdoilla, joista voit valita sinulle sopivimman muun muassa luottokorttimaksun, verkkopankkimaksun tai Klarna-osamaksun välillä. Koruilla on kahden viikon vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli koru on räätälöity sinulle tilauksesta, niin varmistamme korun toteutuksen aikana sen sopivuuden ja yksityiskohdat varta vasten, jolloin vaihto- ja palautusoikeus raukeaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää koruista tai niiden ostamisesta, olethan yhteydessä viesti@arkimuoto.fi tai numeroon 040 679 8070.

Siirry tästä tutustumaan korumallistoon tarkemmin.

 

Arkimuoto Aina-korut hopea korvakorut, hopeinen rannekoru ja kaksi sormusta mallin yllä. Kuva: Liisa Valonen

Kuva: Liisa Valonen,
AM 1 - AINA / Ag - 02 Pitkät korvakorut
AM 1 - AINA / Ag - 07 Sormus 2-palloa
AM 1 - AINA / Ag - 03 Sormus pallo ja 
AM 1 - AINA / Ag - 06 Rannekoru

Jaa somessa