Arkimuoto on taideteollinen perheyritys, joka tuottaa piensarjoina valmistettuja käyttöesineitä, uniikkikappaleita ja taidetta. Arkimuodon ensimmäinen tuotesarja on Aina-korumallisto, jonka muotoilussa on huomioitu etenkin käyttömukavuus ja se, että korut sopivat eri tilanteisiin, kantajalleen sopivalla tavalla.

Laura ja Sebastian viettivät häitään uudenvuodenpäivänä 2022. Morsian valitsi erityiseen päivään Aina-kaulakäädyn ja Aina-rannekorun nähtyään Arkimuodon koruja sosiaalisessa mediassa.

Talvihäät olivat parin toive, ja teema huomioitiin monissa yksityiskohdissa hääparin asuissa.
“Etsin talven kimallusta ja haaveilin leveähelmaisesta puvusta,” Laura kertoo.

Sopiva hääpuku tuli kohdalle sattumalta juhla-pop-up -liikkeessä.
“Puku osui heti silmään, ja kun sovitin sitä, siinä tuli heti hyvä ja kaunis olo – kuin talvikuningattarella,” muistelee Laura.

Sulhanen valitsi itselleen tummansinisen puvun, joka sopi myös hyvin talviteemaan. 

Hääkimppu tehtiin kuivakukista, jotta pakkasta ei tarvinnut pelätä. Kimpussa oli mukana muun muassa puuvillaa, eukalyptusta ja pieniä valkoisia kukkia. Sulhasen viehe sidottiin samoista kukista.

Vihkisormus oli valittu hyvissä ajoin sopimaan yhteen kihlasormuksen kanssa. Kihlasormusta koristaa yksi isompi jalokivi timanttien ympäröimänä. 
“Mietin pitkään kokonaisuuteen sopivia koruja. Sitten löysin Arkimuodon,” Laura sanoo. 

Lauran huomion koruissa vei niiden kaunis ja selkeä ulkonäkö. Hopea sopi loistavasti talviteemaan.
“Kääty on paksu ja näyttävä, mutta samalla tyylikäs ja hillitty. Rannekoru toistaa samaa kaunista muotokieltä ja korut sopivat hyvin yhteen kaiken muun kanssa,” Laura kuvailee.

 

Aina-rannekoru_morsiuspari

Kuva: Rune Härtull
Hopeakorut sopivat hyvin talvihäiden teemaan.
Kuvan koru AM 1 - AINA / Ag - 06 Rannekoru

 

Aina-kaulakääty ja Aina-rannekoru toimitettiin sopivasti Lauralle ennen häitä. Hän kiittelee Arkimuotoa todella ystävällisestä ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta. 
“Korut olivat aivan ihanat. Halusin heti kokeilla niitä ylle, kun avasin paketin,” Laura kertoo.

Yksi asia koruissa kuitenkin yllätti:
“Koruja ei oikeastaan edes tunne päällä, koska ne ovat niin miellyttävät. Vaikka kääty on kookas, se oli yllättävän kevyen tuntuinen kaulalla. Minulle tuli aivan ihana olo, kun laitoin korut päälle.”

Laura kertoo iloinneensa koruista, ja sanoo ettei unohda hetkeä, jolloin sai sovittaa kokonaisuutta morsiuspuvun, kukkien ja korujen kanssa. Sama hyvä olo kantoi läpi juhlapäivän, ja Laura kertoo saaneensa asukokonaisuudesta Aina-koruineen paljon ihastelua osakseen.

 

Aina-rannekoru

Kuva: Chikako Harada
Kuvan koru AM 1 - AINA / Ag - 06 Rannekoru

 

 

 

 

 

 

 

Videot: Chikako Harada
Videoiden korut AM 1 - AINA / Ag - 06 Rannekoru ja AM 1 -AINA / Ag -01 Kaulakääty

 

Tutustu Aina-korumallistoon kokonaisuudessaan verkkokaupassa

Muista tilata myös Arkimuodon uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla. 

 

Jaa somessa