Ornamon Design Joulu -myyjäiset Kaapelitehtaalla 4.–6. joulukuuta

Arkimuoto ja Aina-korut ovat mukana Helsingissä Kaapelitehtaalla pidettävässä tapahtumassa, joka kokoaa kotimaisen muotoilun ja taidekäsityön huiput yhteen lauantaista maanantaihin. Ornamon Design Joulu -myyjäiset ovat avoinna la–su klo 10–17 ja ma klo 10–15. Paikalla ovat Arkimuodon perustajat Mari Isopahkala ja Mika Paasonen. Kävijät voivat sovittaa ja ostaa koruja paikan päällä.

Ornamon Design Joulusta löydät myös kymmenien muiden suomalaista käsityöläisten ja brändien tuotteita.

 

Arkimuoto-verkkokauppa

Aina-korut valmistetaan pääosin tilauksesta Arkimuodon pajalla Fiskarsissa. Jouluksi on tehty nopeimmille pieni erä varastoon. 

Varastossa oleville koruille viimeinen tilauspäivä on 21. joulukuuta, joka on Postin mukaan viimeinen päivä, jolloin paketti ehtii kotimaassa jouluaatoksi perille. Tilauksesta tehtävien tuotteiden viimeinen tilauspäivä on 15. joulukuuta.

Kaikilla kotimaan joulutilauksilla on ilmainen toimitus. Jos tilaat korun ulkomaille, olethan yhteydessä Arkimuotoon sähköpostilla (viesti@arkimuoto.fi).

15. joulukuuta saapuneet tilaustuotteiden tilaukset toimitetaan noin kahden viikon kuluessa. Lahjan saajalle toimitetaan kaunis kortti ostoksesta jouluaatoksi, jotta hän tietää korunsa olevan tekeillä kultasepän pajassa.

 

Aina-korun lahjaksi ostaminen on riskitöntä.
Koruilla on kahden viikon vaihto- ja palautusoikeus.

Jaa somessa