Ohita

Materiaalit ja hoito-ohjeet

Tanja muokannut

MATERIAALIT

Arkimuoto Aina-korujen materiaaliksi on valikoitunut hopea. Se ei allergisoi, se on kestävää ja sitä voi työstää, korjata ja kunnostaa. Lisäksi hopea patinoituu käytössä kauniisti.

Koruissa käytetyn hopean kierrätysaste on yli 90 prosenttia ja pienten korvakorujen hakasissa käytetyn kullan yli 99 prosenttia. Materiaali hankitaan sertifioiduilta ja vastuullisilta toimittajilta.

Upouusissa Aina-koruissa on himmeä mattapinta. Koru kuitenkin alkaa naarmuuntua ja kulua heti, kun se otetaan käyttöön. Aina-koru on vahva, mutta pistemäinen, terävä ja kova isku voi saada pinnan kuopalle.

HOITO-OHJEET

Aina-korua voi säilyttää pakkauksen mukana tulleessa korupussissa.Pussissa ei kannata säilyttää kuin yhtä korua tummumisen ja pinnan kolhiintumisen välttämiseksi. 

Koru kuitenkin tykkää, kun sitä käytetään vaikka aina. Tosin levon ajaksi koru on hyvä riisua. Näin vältetään turhaa kulumista. Multa, ruoka ja muut tavallisen arjen tahrat voi puhdistaa miedolla saippualla ja vedellä. Aina-korua kantajineen on helppo pitää puhtaana korun puhtaan muodon vuoksi.

Korut ovat 925 hopeaa, joka tummuu luonnollisesti käytössä. Toisilla tummuminen tapahtuu nopeammin esimerkiksi ihon yksilöllisen pH-arvon ja erityisesti rikin vuoksi. Myös erilaiset hiustuotteet, kosmetiikka ja tuoksut sekä ilmansaasteet. tummentavat korua. Kannattaa välttää korujen suoraa altistumista niille ja pestä koruja säännöllisesti.

Jos tummuminen häiritsee, korua voi puhdistaa nestemäisillä hopean puhdistusaineilla tai hopean puhdistusliinoilla. Käyttäessäsi hopean puhdistusainetta, lue hyvin aineen omat ohjeet. Huuhtele koru huolellisesti aineen käytön jälkeen erityisesti sen nivelistä ja lukon kohdalta. Hopean puhdistusaineet voivat olla terveydelle haitallisia, joten niitä ei saa jättää kuivumaan korun sisään. 

Puhdistuksen jälkeen koru kannattaa pyyhkiä heti kuivaksi hellästi pehmeällä pyyhkeellä tai talouspaperilla voimakasta hankausta välttäen.

Aina-koru on tehty niin, että sitä voi huoltaa ja rikkoutunut koru on mahdollista korjata. 

Autamme sinua henkilökohtaisesti kaikissa kysymyksissä liittyen korujen huoltoon ja korjaukseen. Nopeiden saat meihin yhteyden laittamalla viestiä osoitteeseen: viesti@arkimuoto.fi

Myös valtuutetut koruliikkeet voivat korjata koruja asiakkaan omalla vastuulla. Huomaathan ystävällisesti, että tämän jälkeen korua ei voi huoltaa tai korjata Arkimuodon toimesta.

 

Lue lisää Arkimuodosta: (muista vaihtaa linkkien väri mustaksi)

Me olemme Arkimuoto

Suunnittelu ja valmistus

Vastuullisuus ja arvot

Arkimuoto-filosofia

Toimitusaika

Valmistamme tuotteet tilausten mukaan ja toimitamme ne 2-4 viikon kuluessa tilauksesta.

Suosituimmista tuotteista pyrimme pitämään yllä pientä varastoa, jolloin toimitus on nopeampaa.

Tuotteiden toimitus

Toimitamme tuotteet Postin vakuutettuina tai pikakirjeinä, lähetyksen kokonaisarvosta riippuen.

Lue toimitusehdot.

Tuotteiden palautus

Näin voit palauttaa viallisen tai virheellisesti toimitetun tuotteen.

Lue palautusehdot.