Aina-mallistoa kehittäessämme musta linja oli pitkään tuotekehityksessä mukana. Päädyimme lopulta lanseeraamaan yksin hopeankirkkaan sarjan, koska halusimme testata mustan patinan käyttäytymistä erilaisten prototyyppien kautta pidempään. Lopputulema oli, että tasaisen musta patina kuluu käytössä ilman pinnoitteita joita Arkimuoto ei jalometallituotteissaan halua käyttää. Jäimme pohtimaan kuinka käyttäjä suhtautuu muuttuvaan koruun?

Nyt aika tälle tuntuu oikealta. Koemme että sävyllisinä, käyttömukavat Aina-korut ovat entistä huolettomampia ja tyylikkään luonnollisia juuri muuntuvuutensa ansiosta.

Musta Aina 03 Sormus pallo
Kuvassa: Patinoitu 03 Sormus pallo


Valmistamme mustaa linjaa aluksi vain tilauksesta. Voit tehdä tilauksesi ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse.

 

Patinoidut Aina-korut käytössä

Kuvan kädessä olevat korut ovat pitkän käyttöjakson jälkeen vaalentuneet tasaisen mustasta luonnollisen harmaaseen patinaan, jossa ovat säilyneet toista vuotta. Lopulta sävyyn vaikuttaa kuinka ja missä korua käytetään. Myös ihon yksilöllinen ph ja käytettävät hajusteet vaikuttavat osaltaan korun sävyyn. Halutessa patinoimme koruja myös uudestaan.

No it is possible to order black patinated version of Aina-jewelry by contacting us via email.

Aina malliston korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Jokainen niistä viimeistellään Fiskarsin kylässä sijaitsevalla Arkimuoto-verstaalla. 

Ota yhteyttä ja tilaa musta Aina-koru

Jaa somessa