Kuvan korut AM 1 - AINA / Ag -mallistosta:
03 Sormus pallo, 07 Sormus 2-palloa, 06 Rannekoru, 01 Kaulakääty, 
02 Pitkät korvakorut
Kuva: Liisa Valonen

Arkimuoto osallistuu tänä vuonna kahteen joulumyyjäistapahtumaan. Tuttuun Ornamo Design Jouluun, sekä kokonaan uuteen, Designmuseolla pidettävään Joulumarkettiin.  

Tänä vuonna Ornamon Design Joulu järjestetään, kauppakeskus Redissä 25.-27. marraskuuta. 
Designmuseon Joulumarket on auki museon luentosalissa 3.-4. joulukuuta.

Kauppakeskus Rediin pääsee parhaiten metrolla ja autolla. Itse tapahtuma sijaitsee 2. kerroksessa. Löydät perille seuraamalla kauppakeskuksen jouluopasteita. 
Designmuseoon pääsee helpoiten raitiovaunulla ja Helsingin keskustan joulukatuja pitkin kävellen. Molempiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy (ei koske Designmuseon näyttelyitä).

Myyjäisissä yleisöllä on hyvä tilaisuus tulla sovittamaan ja ostamaan ajaton Aina-koru lahjaksi suoraan tekijöiltä itselleen, tai pukinkonttiin. Arkimuodon myyntipaikalla teidät vastaanottaa Arkimuodon Mari tai Mika. Autamme parhaamme mukaan oikean korun valinnassa ja kerromme mieluusti lisää korujen suunnittelusta ja valmistuksesta.

Lämpimästi tervetuloa molempiin joulutapahtumiin!

Ornamon Design Joulu 25.-27. marraskuuta
Kauppakeskus Redi,
pe-la 11-19
su 12-16
Hermannin rantatie 5
00580 Helsinki

Designmuseon Joulumarket 3.-4. joulukuuta
Designmuseo
la 11-18
su 11-17
Korkeavuorenkatu 23
00130 Helsinki

Aina-kääty

Kuvan koru AM 1 - AINA / Ag - 01 Kaulakääty
Kuva: Chikako Harada

Aina-korut ovat mukavalta tuntuvia, mutta näyttäviä luottokoruja, jotka mukautuvat käytön ja käyttäjän mukaan. Tuotteet valmistetaan Suomessa taideteollisena piensarjana ja viimeistellään käsin Fiskarsin kylässä.

Arkimuoto-tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa käyttömukavuus on korujen visuaalisuuden rinnalla samanveroisen tärkeää. Aina-koruilla ei ole nurjaa puolta, vaan ne on läpeensä viimeisteltyjä.

 

Alussa oli filosofia, josta syntyi muoto 

 

Tutustu Aina korumallistoon kokonaisuudessaan Arkimuodon verkkokaupassa

 

Jaa somessa