Kuvan korut Aina malliston 03 - Sormus, 02 - Pitkät korvakorut ja 04 - Pitkä kaulakoru

Arkimuodon koruja voi ostaa kahdesta uudesta kivijalkamyymälästä. Helsingissä Lokal Gallerian lisäksi Aina-mallistoa on saatavilla myös Designmuseon kaupassa. Fiskarsissa koruja löytyy ONOMA Shop:in valikoimista.

Arkimuodon korut on suunniteltu kosketeltavaksi ja kantajaansa koskettaviksi. Aito tutustuminen Aina-koruun voi tapahtua vasta kun sen pukee ylleen. Kivijalkamyymälät ovat siksi mallistolle tärkeitä. 

Designmuseum Helsinki Finland

Designmuseo on kansainvälisesti arvostettu, suomalaisen muotoilun valtakunnallinen erikoismuseo. Läpikotaisin muotoillut Aina-korut ovat päässeet juuri oikeaan paikkaan museokaupan valikoimiin. 

ONOMA Shop on Fiskarsissa toimivien taiteilijoiden, muotoilijoiden ja käsityöläisten osuuskunnan oma myymälä kylän pääraitilla. Osuuskunta on Suomen vanhimpia ja kansainvälisesti arvostetuimpia, toiminnassa olevia taiteilijaosuuskuntia. Oman kaupan lisäksi ONOMAn näkyvin toimintamuoto on vuosittainen kesänäyttelytoiminta. Osuuskunnan jäsenistö asuu tai työskentelee Fiskarsissa.

Arkimuoto on toiminut Fiskarsin kylässä vuodesta 2021. Sijaintinsa puolesta Aina-korut eivät voisi enempää olla kotonaan Onoman kaupassa. Fiskarsissa vieraillessa kannattaakin ottaa rohkeasti yhteyttä meihin jos esimerkiksi kokoasiat askarruttavat. Autamme ilomielin henkilökohtaisesti sopivan korun hankkimisessa. Voit sopia tapaamisajan: viesti (at) arkimuoto.fi  tai soittamalla. p. +358 40 679 8070

 

ONOMA Shop
Tornikellorakennus
Fiskarsintie 352 D
FI-10470 Fiskars
+358 400 850 250
shop@onoma.fi

 

Designmuseo Shop
Korkeavuorenkatu 23

00130 Helsinki
+358 9 6220540
info@designmuseum.fi

 


Jaa somessa